Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám és a mobilcsere program határidejének közelsége miatt (március 31.) nem tudjuk garantálni, hogy a programban való részvételhez a megrendelt készülékek időben üzleteinkbe kerülnek. Kérjük amennyiben mobilcsere program keretében kíván készüléket vásárolni keresse fel személyesen üzleteinket az elérhető készülékekért!

Amennyiben üzleteink választékáról, vagy az ott elérhető szolgáltatásokról szeretne tájékozódni, kérjük vegye fel a kapcsolatot adott üzletünkkel, ahol kollégáink készséggel válaszolnak az összes felmerülő kérdésre.

FirstPhone

Mogyoródi út 32

1041 Budapest

info@firstphone.hu

Ügyfélszolgálati idő: hétköznapokon 10:00-17:00

Szerviz:

szerviz@firstphone.hu

+36/70-600-0041

Cégnév/Név:
Szilvási Trader Kft.

Adószám:
23584057-2-42

Cégjegyzékszám:
01-09-187420

Írjon nekünk:

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válaszd a GLS csomagpontok vagy a Csomagküldő pontok egyikét.

OTP Online Áruhitel igénylés

A megjelölt termékeket lehetőség van OTP Áruhitellel is megvásárolni. Online hitel igénylése csak a webáruházunkban érhető el!