Átmeneti zárvatartás a koronavírus megfékezése miatt!

2020-03-24






FONTOS INFORMÁCIÓK


Kedves Ügyfeleink,


Sajnos az utóbbi hetek egyre súlyosbodó járványhelyzete miatt arra az elhatározásra jutottunk, hogy üzleteinket határozatlan ideig be kell zárjuk. A Ti és munkatársaink érdekében hoztuk meg ezt a nagyon nehéz döntést! Ebben a helyzetben mindenkinek aki teheti az a legjobb ha otthon marad a családjával és minimalizálja a személyes találkozások bonyolítását Csak így tudjuk közösen lassítani a koronavírus terjedését és megvédeni szeretteinket! Köszönjük megértéseteket, a vészhelyzet elmúlását követően, pedig újra találkozunk, már nagyon várjuk!
#maradjotthon #vigyazzunkegymasra



WEBÁRUHÁZ
Online áruházunk és ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott időben üzemel, sőt itt rengeteg fejlesztésre számíthattok és további termékek (játékkonzolok, IT termékek) kerülnek a portfólióba!
http://firstphone.hu


SZERVIZ, GARANCIA
A jelenleg garanciális javítás alatt álló készülékeket, javítás után -egyeztetést követően- kiküldjük postai úton Ügyfeleink címére!


A garanciális javításra szoruló készülékek esetében egy új, online rendszert fejlesztünk, ahol lehetőség lesz a hibás készülékért futárt rendelni aki az oda-vissza szállításról gondoskodik. A fejlesztés még néhány nap türelmet kér!


 A rendelési határidők és a szerviz javítási idők a vészhelyzetre tekintettel meghosszabbodhatnak, köszönjük megértéseteket!


Természetesen a fentebbe leírtak csak a járvány lefutásáig, a vészhelyzet megszűnéséig maradnak érvényben, utána szeretettel várunk vissza Benneteket!




A te készüléked:

Tartozékok megtekintése