Ezt érdemes tudni a Huawei korlátozásról

2019-05-21


A tegnapi Huawei korlátozással kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet a következőkre.  A Huawei Magyarország tájékoztatása szerint az összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint a kereskedelmi forgalomban elérhető Huawei, illetve Honor okostelefonon és tableten a jövőben változatlanul elérhetőek lesznek a legújabb Google és Android frissítések. Ezekre az eszközökre továbbra is hatályos szolgáltatási szerződés van érvényben, az ügyféljogok nem sérülnek. Keressétek továbbra is bizalommal a Huawei és Honor termékeket az üzleteinkben, valamint a webshopon!


Termékbiztosítás

A szolgáltatásaink között ezért kínáljuk a Termékbiztosítást, hogy felvértezhesd magad a kiszámíthatatlan, véletlen és szerencsétlen helyzetek ellen.

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válassz a GLS csomagpontok vagy FoxPost csomagautomaták egyikét.

Fizetési lehetőségek

Fizess nálunk könnyedén bankkártyád segítségével. Sikertelen fizetés esetén lehetőséged van ismételten megpróbálni a rendelésed kiegyenlíteni.

Összehasonlítás: 0 db termék