Európa legjobbjai között a FirstPhone

2020-03-02


A mai napon publikálta a brit Financial Times idén már a 4. éve összeállított rangsorát Európa leggyorsabb növekedésével bíró vállalatairól. Az idei rangsor a cégek 2015-2018 között felmutatott növekedése alapján került meghatározásra, melyen a FirstPhone az előkelő 124. helyezést érte el!


Hazánkból mindössze 7 cég tudta az EU top 1000-be felküzdeni magát, (ezúton is gratulálunk nekik), ezen cégek közül a FirstPhone pedig az első lett!Az elkövetkező években is bérelt helyet szeretnénk a ranglistán, amit szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével és a FirstPhone Európa szerte ismert branddé válásával fogunk elérni!


Bővebb leírás (angolul) a Financial Times oldalán: http://fplink.hu/ft1000
Termékbiztosítás

A szolgáltatásaink között ezért kínáljuk a Termékbiztosítást, hogy felvértezhesd magad a kiszámíthatatlan, véletlen és szerencsétlen helyzetek ellen.

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válaszd a GLS csomagpontok vagy a Csomagküldő pontok egyikét.

OTP Online Áruhitel igénylés

A megjelölt termékeket lehetőség van OTP Áruhitellel is megvásárolni. Online hitel igénylése csak a webáruházunkban érhető el!

Összehasonlítás: 0 db termék